جراحی ترمم بینی چیست و چه مزایای دارد؟ آیا عمل ترمیم بینی سخت می باشد؟
در این مقاله توضیحات جامع و مفصلی در مورد جراحی بینی ثانویه گردآوری شده است که جهت کسب اطلاعات بیشتر بهتر است که این متن را تا انتها مطالعه نمایید.
فهرست محتوا
جراحی ترمیم بینی
یکی از جراحی های پرطرفدار در بین افراد جراحی زیبایی بینی می باشد که باید بگوییم همه ی متقاضیان جراحی در پی یافتن جراح بینی حاذقی اند تا نتایج مطلوب و دوره نقاهت کوتاه مدتی را برایشان به همراه بیاورد، به همین جهت در انتخاب جراح بسیار وسواس به خرج می دهند. یکی از عوارضی که ممکن است در جراحی زیبایی بینی ایجاد شود، این است که ممکن نتیجه بعد از جراحی مورد تایید بیمار واقع نشود و از شکل نهایی بینی رضایت کامل نداشته باشد به همین جهت نیاز به جراحی بینی مجدد پیدا می کند.
دکتر کامران بابایی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در اصفهان اظهار می نماید که عمل رینوپلاستی ثانویه یا جراحی ترمیمی بینی بسیار پیچیده تر از عمل بینی اولیه است و نیاز به وقت بیشتری در حین عمل و دقت در کار را دارد.
فرورفتگی بینی
در بعضی موارد افرادی هستند که بر روی پل بینی آن ها فرو رفتگی ایجاد شده است. در این افراد برای معالجه، پزشک از ایمپلنت یا پروتز استفاده کرده و گاها با دست کاری خود غضروف بینی اصلاح مورد نظر را انجام داده و در قسمت پل بینی، یک بینی صاف و یک دست ایجاد می کند.
سوراخ های بینی بزرگ و یا کوچک باشد
در افرادی که مشکلات بینی در قسمت سوراخ بینی دارند عموما از جراحی بسته استفاده می شود. با این روش سوراخ های بینی را متقارن و در صورت لزوم بزرگ و یا کوچک می کنند. کوچک کردن سوراخ های بینی عموما طبیعی تر است. اما گاهی بعد از عمل جراحی ممکن این این سوراخ ها متقارن و یا هم اندازه نباشد در این صورت اصلاح می شود. و گاهی نیز فردی سوراخ های بینی اش به طور مادر زاد به نسبت سایز صورت و یا خود بینی کوچک است. در این موارد نیز بزرگ کردن سوراخ ها انجام می گیرد.
نوک بینی و اصلاح آن
نوک بینی بعد از پل بینی و در انتهای بینی قرار دارد.و آخرین قسمت بینی محسوب می شود ساختاری عموما غضروفی دارد. کلی هنگامی که نوک بینی متقارن نباشد و یا طرفی از نوک بینی کوچک و طرف دیگر بزرگ باشد و یا افتادگی در هر سمتی از بینی باشد و در کل هر گونه نا متعادلی در نوک بینی باشد، پزشک با دست کاری کردن غضروف نوک بینی آن را اصلاح می کند. حاصل این عمل داشتن بینی با سایز دلخواه همراه با ظاهری متقارن برای بینی است.
نوک بینی به شکل پیازی باشد
در بینی هایی که سر بزرگی دارند گاهی شکل پیازی به خود گرفته و باعث می شود انتهای بینی گرد تر و یا پهن بنظر برسد. در چنین مواردی پزشک معالج غضروف زیر بینی را اصلاح کرده و شکل بینی را به صورت دلخواه در می آورد.
عمل به منظور درمان داخلی و مشکلات بینی مثل مشکلات تنفسی
این عمل به منظور رفع مشکلات بینی که بر روی سیستم بدن تاثیر می گذارد انجام می شود. در واقع برای رفع بیماری استفاده می شود. مانند مشکلات تنفسی، اختلال در خواب ( خروپف)، انحراف و انسداد مجرای تنفسی و… در ادامه مواردی از درمان های ترمیمی با جراحی را مورد بررسی قرار می دهیم.
ترمیم و یا حذف قوز بینی
قوز بینی که دراثر تصادف، ضربه، و گاهی مادرزاد دچار این بیماری می شوند و تاثیر بر روی تنفس و راه های تنفسی فرد دارند، در این دسته قرار دارد.
از جمله دلایلی که رینوپلاستی ثانویه را با مشکل مواجه می کند در این است که در جراحی بینی اولیه شکل غضروف ها تخریب شده و بینی را صاف کرده اند تا کارآیی خود را حفظ کند اما در جراحی ترمیمی بینی غضروفی برای بازسازی وجود ندارد از این رو جراح بینی از غضروف های گوش برای این پروسه استفاده می کند.
جراح بینی در برداشتن غضروف از گوش طوری عمل می کند تا برشی که در گوش ایجاد نموده است در دید نباشد و هیچ تغییری در شکل و فرم گوش ایجاد نکند. در واقع باید بگوییم برش را به نحواحسن استتار می کند.
این عمل هیچ گونه عوارض جانبی را برای متقاضی در پی ندارد و تنها عارضه ی که ممکن است ایجاد شود ظاهر شدن تلانژکتازی روی پوست بینی است زیرا در جراحی اولیه پوست بینی مقداری نازک شده اما در جراحی ثانویه پوست کاملا محو می شود به همین دلیل است که می گویند در جراحی ترمیمی بینی باید به یک جراح بینی حاذق مراجعه شود.
توصیه دکتر بابایی برای این جراحی، مراجعه به یک جراح بینی حاذق و باتجربه است زیرا این عمل نسبت به جراحی بینی اولیه مقداری از حساسیت بالایی برخوردار می باشد.
چکیده مطلب
برای جراحی بینی ثانویه، بیمار باید تمام جوانب کار را بسنجد در صورت مراجعه به یک جراح بینی آماتور ممکن است که مشکلات تنفسی همراه با اختلالات شدید ایجاد شود، اتفاق افتادن این عارضه نیز بسیار نادر است. برای استفاده از نوبت دهی و مشاوره آنلاین با دکتر کامران بابایی می توانید به سامانه ماوراطب مراجعه نمایید.
0 دیدگاه